Nieuws uit Berlaar

Berlaar
Berlaar

Nieuws uit Berlaar

Aanleg fietspad is bijna afgewerkt

17/06/18 14:00 - De werken aan het fietspad op de Kesselsteenweg in Berlaar zouden tegen 13 juli klaar moeten zijn.

Afvalkoning laat sprookjeskasteel schitteren

16/06/18 02:57 - Aandacht rond zijn persoon mijdt Leo van Gansewinkel waar hij kan. Op het feestje voor de historische verkoop van zijn bedrijf elf jaar geleden bleef hij zelfs afwezig. En tegen vrienden zegt hij geregeld dat de volgende keer dat hij in de krant zal komen het met zijn doodsbericht zal zijn. Toch staan we hier voor de poort van zijn sprookjeskasteel het Hof van Rameyen in Gestel. Aan de andere kant van de slotgracht wacht een aimabele man van 79.

Werkstraf voor neven die cannabis telen in woning

15/06/18 03:00 - De Mechelse correctionele rechtbank heeft werkstraffen uitgesproken tegen twee neven voor hun betrokkenheid bij een cannabisplantage in een woning in Berlaar. Die kwam aan het licht na een vechtpartij aan of in het huis.

Café ingepakt met tricolore vlag van 180 vierkante meter

15/06/18 03:00 - Bij café Den Hoek in Berlaar-Heikant is de Duivelsgekte ook al goed op gang getrokken. Rond het café is weer een supportersstadion gebouwd, dat deze keer volledig aangekleed is met een vlag van 180 vierkante meter groot.

Man haalt gsm-hoesje uit verpakking

12/06/18 03:00 - Een 45-jarige man uit Berlaar stond voor de rechter omdat hij de verpakking van een gsm-hoesje in de Carrefour van Lier had opengemaakt.

Niets dan warme gevoelens bij benefiet voor gezin waarvan het huis inzakte

11/06/18 02:57 - Honderden mensen zijn zaterdag langsgeweest op het benefiet voor de familie Goris uit de Pastoor Haemelsstraat in Berlaar. Met zicht op de brokstukken kwamen ze Dimitri en Ann steunen én klinken op de toekomst. Want die ziet er elke dag wat beter uit.

Groen Berlaar gaat voor derde zetel en wil mee besturen

09/06/18 08:15 - Groen Berlaar heeft zijn lijst voor de verkiezingen van oktober klaar. Raadsleden Koen Kerremans en Leen Janssens staan op plaatsen één en twee.

Oud-raadslid CD&V stapt over naar SP.A

05/06/18 02:57 - Pegie Pauwels (43), tot voor kort gemeenteraadslid voor CD&V, stapt over naar SP.A. Ze krijgt de zevende plaats op de kartellijst BHG.

Maxi Jazz mag Berlaar doen springen op grootste Faithless-hits

04/06/18 19:00 - Maxi Jazz, de frontman van Faithless, zal op 1 augustus zijn grootste hits op het Berlaarse marktplein komen brengen voor de Zomer van Balder. Hij is de blikvanger van de tiende editie.

TripAdvisor schenkt certificaat aan BeerWalk

03/06/18 15:25 - BeerWalk, dat culturele bierwandelingen in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk en Mechelen organiseert, is in de prijzen gevallen. TripAdvisor kende BeerWalk namelijk een Certificaat van Uitmuntendheid toe.

Zelf nieuws uit Berlaar?
Deel ervaringen over BerlaarBerlaar

„ Op woonplaatsen.be vindt u alle informatie over uw gemeente. Ook over Berlaar! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken